Random Products

12:41

Contratimpul iubirii vol.2


Contratimpul iubirii este un roman ce dezvăluie formele de manifestare ale  erosului. Scriitoarea  Corinei Herghelegiu a ales să lanseze al doilea  volum al romanului ”Contratimpul iubirii” la Brașov pentru a oferi cititorilor o perspectivă asupra iubirii unei femei în diferite ipostaze.

Portretul psihologic feminin este conturat în roman din două puncte de vedere, al femeii puternice și al celei slabe. În antiteză cele două fațete ale femei sunt prezentate din prisma experiențelor.

Tema romanului o constituie erosul care se maturizează și trece prin anumite etape ale vieții, în diferite ipostaze transpuse din realitate. Iubirea este motivația femeii de a trece de obstacolele întâlnite în drumul anevoios.


Titlul cărții ”contratimpul iubirii” este reprezentativ deoarece scriitoarea construiește romanul pornind de la eros. Prin laitmotivul romanului se scoate în evidență femeia vulnerabilă și cea puternică, care face față anumitor situații.


Al doilea volum al romanului ”Contratimpul iubirii” ilustrează erosul care împletește diferite forme de la rolul de iubită la cel de amantă, de la cea de mamă la cea de prietenă. Iubirea prezentă în fiecare status al societății care reprimă sentimentele femei. 

Femeia prezentată în roman se regenerează și nu renunță la visele ei, în ciuda experiențelor dure la care o supune viața, înfruntă cele mai grele zile. Trăiește clipa și realizează cât de important este să lupți, pentru ceea ce-ți dorești cu adevărat. Un exemplu concludent prin care femeia este puternică și aspiră la un nou început este:


 -Opreşte-te! E Timpul  iubirii, al fericirii şi al visurilor împlinite!



Antiteza între cele două firi ale femei, puternice și slabe, prezintă anumite situații în raport cu realitatea din zilele noastre. 

Vă las să vă delectați cu un video de la lansarea de carte Contratimpul iubirii, volumul 2 de la Brașov.






Tu ce părere ai despre romanul Contratimpul iubirii? Dacă, ai reușit, să citești și al doilea roman, care este diferența dintre cele două cărți privind construirea poveștilor?


You Might Also Like

0 Comentarios

Translate