Random Products

12:00

Emoțiile unui artist

                                        Zâmbet, Emoticons, Emoţie, Expresie



Artiștii trec prin foarte multe stări, pentru a crea un spectacol, o luptă între lumini. Luminile vieții și cele ale scenei sunt în antiteză, de cele mai multe ori se bat cap în cap și te ajută să creezi o atmosferă pentru ei.Persoană care activează în mod creator într-un domeniu al artei sau mai bine spus artiștii care ne încântă constant prin talentul lor, prin faptul că evoluează sub ochii noștri.

Admir foarte mulți artiști pentru stăpânirea sentimentelor, pentru încătușarea lor și pentru că se perfecționează constant. De multe ori, au probleme, griji, temeri și foarte multe lucruri de rezolvat, dar vin să ne bucure sufletul și să ne ofere un bagaj al cunoașterii. O altă perspectivă a vieții, pentru a ne face să reflectăm, să privim lucrurile în ansamblu și nu superficial.

Artiștii plâng, râd, suspină, sunt furioși, triști și trăiesc sentimentele cu intensitate. La fel ca noi ceilalți, doar că ei învață să-și controleze stările și să se concentreze, pentru a expune o poveste care nu este neapărat despre el, ci poate despre societate și despre oameni.

De multe ori, am citit interviuri cu artiști, care spuneau că în lipsa banilor și a faptului că nu puteau anula un eveniment, deși acasă un părinte sau un om drag din familie se stinsese. Se prezentau și își susțineau momentul, cu aceeași emoție, cu poate mai multe trăiri, până la ultimul act. În interior, o luptă grea se ducea, între durerea celui pierdut și încântarea publicului. Uneori viața ne pune în fața faptului împlinit și trebuie să alegem între relativ și superlativ, între lumini și întuneric.

Un artist reușește să creeze o poveste și să demonteze, să transmită emoții profunde și să-ți ridice moralul. Emoțiile unui artist sunt nenumărate, o nouă zi aduce un nou scenariu scris atât în viața personală, cât și în cea profesională. Un artist intră în pielea personajului și aduce povestea la rang de cinste.

Emoțiile unui artist sunt surse inepuizabile ale muzelor frecventate. Un artist desăvârșit va tinde spre împlinire, acte complete, mesaje puternice și să rămână în memoria colectivă mereu, chiar și în momentul în care nu o să mai fie pe vreun plai, dar o să strălucească la fel de intens de acolo de SUS.

You Might Also Like

0 Comentarios

Translate