Random Products

12:00

Bloggerii care scriu decât pentru oameni

                                              Donald Trump, Trump, Atu Minte, Donald
Citesc și mă minunez de personajele care trăiesc într-o societate în care verbul a ”a fi” conduce, iar ei încearcă să mintă  susținând faptul că scriu decât pentru oameni. Să-nțeleg că ai un prototip al tuturor celor care intră pe blogul tău, știi ce fac, cine sunt, ce pasiuni au, cu ce se ocupă și toate caracteristicile importante care pot să ducă la toate persoanele care accesează blogul tău, între cei care au poposit absolut întâmplător pe pagina ta, au căutat ceva și au intrat să citească un articol despre un anumit subiect și cei care te urmăresc constant.

Tind să cred că unii bloggeri, ori sunt magicieni, ori mentaliști, astfel nu-mi explic cum pot ei să-și imagineze ce gândesc toate  personajele care accesează blogul lor.
”-Știi Dom'le, eu scriu decât pentru oameni, trăiesc decât pentru oameni, respir 
decât pentru oameni, îmi promovez cărțile pe blog decât pentru oameni și lista
poate continua, dar e un scop nobil DECÂT PENTRU OAMENI.”

Realitatea e cu totul alta, sigur că ne gândim la cei care ne urmăresc, ce și-ar dori
să citească, întrebăm prietenii ce părere au despre ceea ce facem. Dar, asta nu 
înseamnă că toți oamenii și-au deschis blogul ”DECÂT PENTRU OAMENI”, pentru
că dincolo de toate aceste aspecte, blogul este un jurnal, despre pasiunea unui om
sau a unui grup pentru scris. 

Sigur, că blogul îți oferă foarte multe oportunități, întâlnești oameni frumoși, afli povești noi de viață, ai ocazia să stai de vorbă cu acele personalități marcante pe care le admiri. Dar, asta nu înseamnă că tu scrii ”Decât pentru oameni”, că dacă te pune unul să te arunci sau dacă dă cu tine de toți pereții, bănuiesc că nu te iei după ei.

Înainte să minți că tu scrii doar pentru ei, gândește-te că poate nu-i cunoști și nu ai cum să anticipezi cum ar reacționa un om, asta dacă ”nu te vinzi” așa cum spuneai că nu o faci. Tu o faci doar pentru oameni, pentru univers și pentru toate lucrurile frumoase și inedite de pe acest tărâm magic.
                                Golf, Semn, Preferat Minciuni, Simbol

Totuși dacă scrii ”DECÂT PENTRU OAMENI”, de ce mai bine de 90% dintre postările tale sunt despre tine, despre lucrurile geniale pe care evident că nu le faci?

Nu mă aștept la un răspuns din partea personajelor perfide, dar înainte să lovești cu putere în nimic și să ai impresia că peste noapte o să ajungi un model de urmat te înșeli amarnic. Bloggerii relevanți colaborează cu branduri, pentru a le promova și  susține, așa cum și tu-ți promovezi propriile inepții. Bloggerii ca tine, poate că scriu DECÂT PENTRU OAMENI, cel puțin în imaginația ta, pe blog se vede altceva, doar că bloggeri care scriu despre ei(individual), despre lucrurile pe care le descoperă și nu mă refer la acelea  evidente ”Extraordinarul este extraordinar”, scriu și despre oameni, îi ajută prin postările în care prezintă un caz social.

Tu de ce NU scrii despre cazurile sociale, dacă tot te dedici în totalitate oamenilor?

You Might Also Like

0 Comentarios

Translate